Udtalelser

I torsdags var jeg – sammen med kolleger fra UCN – på rundvisning med Carsten. Det var en fantastisk oplevelse. Oplysende, rørende og livsbekræftende. Carsten bad os efterfølgende om at anmelde turen, og det vil jeg naturligvis gerne. Han fortjener nemlig en masse ros, og jeres koncept med sådanne rundvisninger fortjener ligeledes en masse positiv omtale.

Maj, UCN
♥️♥️♥️

Hej med jer
Jeg var idag til en fantastisk rundvisning sammen med min mor, kl 12-13.15.
Måske vores guide hed Karsten? Men jeg fik desværre ikke ordenligt fat på navnet. 
Han sagde man på hjemmesiden kunne give ris og ros, jeg kan dog ikke finde hvor. Men jeg vil så gerne give min ros til Karsten (?).
Han var så vanvittig dygtig en fortæller, og så synes jeg bare at han er skide sej og opnået mere end de fleste. Hans historie er rørende og inspirerende, og jeg fældede en tårer flere gange. 

Jeg har kun ros og håber han forsætter med at være guide, og forsætter med at være præcis den han er. Jeg ved desværre ikke hvor jeg kan skrive til ham, så jeg håber inderligt I kan finde frem til ham og give rosen videre. Ingen tvivl om at jeg vil anbefale det her til alle omkring mig. 

Kærlige hilsner
Malene Søby
♥️♥️♥️

Vi havde en meget god og spændende aften, jeg gik med Rikke en usædvanlig sød og spændende person som ikke var blevet skånet i livet, men formåede   at se de lyse sider af tilværelsen.

Jytte
♥️♥️♥️

Kære Dennis Tinus Pedersen 

Vi var i går på rundvisning med dig i Aalborg 😊 tusind tak 😊 

Vi gik rundt i regnvejr, og var godt våde og kolde bagefter, men vejret var faktisk med til at understrege hvilket hårdt liv man har på gaden. Tak for din åbenhed og hvor er det bare fedt du vil dele ud af det, så vi kan sætte lidt tanker igang hos de unge mennesker om hvilken vej de skal gå, eller hvilken vej de bestemt ikke skal .

Jeg synes du er en af de stærkeste og sejeste mennesker jeg har mødt, det er så flot hvad du har opnået i dit liv, og det er virkelig flot af dig, at give så meget tilbage, som du gør nu. Du giver nemlig de unge mennesker en chance for at styrke dem til at stå imod, som de forhåbentlig tager imod, men vigtigst af alt, så giver du os forældre et start håb. Tusind tak for dig, og af hele mit hjerte, god vind fremover 😊

♥️♥️♥️

Vi vil gerne sige mange tak for et super arrangement. Vores tak må gerne gives videre til Tinus, Johnny og Magnus for deres åbenhed og det som de fortalte os. Vi var alle imponeret og det gav samtidig også stof til eftertanke. Det er noget som vi klart vil anbefale til andre.

Hilsen Tine

♥️♥️♥️

Onsdag d. 6. september 2023 var vi en gruppe på 10 personer, der havde booket en byvandring via Cafe`Parasollen.

Vi mødte Carsten, som var tidligere hjemløs og havde boet på gaderne i Aalborg. Carsten har et indgående kendskab til livet på gaden. Det blev en utrolig berigende oplevelse for os alle. Carsten fortalte indgående om de udfordringer han selv samt andre fra hans bekendtskabs kreds havde oplevet og fortsat oplevede i dagligdagen. Carsten var utrolig åben omkring sin egen situation, hvilket medførte at vores indsigt i den livsform, blev meget menneskelig gjort. Jeg kan kun opfordre alle til at booke en byvandring via Cafe`Parasollen.

Du vil helt sikkert få en uforglemmelig oplevelse.

Venlig hilsen

Jytte Kiilsgaard